Vragen? Bel 06 – 24 103 431  of mail naar hallo@in-sights.nl

Website optimalisatie

Website optimalisatie: beter scoren in de zoekresultaten

De zoektocht naar informatie begint voor de meeste mensen bij Google. En vanzelfsprekend wil je dat vindbaarheid van je website optimaal is voor zoektermen die aansluiten bij jouw producten of diensten. Het levert je namelijk bezoekers op en bezoekers kunnen klanten worden. Je geoptimaliseerde website wordt bezocht door relevante bezoekers. Ze zijn immers door zoektermen die aansluiten bij jouw producten of diensten op je pagina terecht gekomen. Je bespaart hierdoor op je advertentiekosten, want doordat je site geoptimaliseerd is scoor je beter in de gratis zoekresultaten. Een geoptimaliseerde website levert je tot wel 25% meer nieuwe business op.

Onze hands-online aanpak

Bij In-Sights richten we ons op de belangrijkste pijlers van de zoekmachine optimalisatie:

  1. De techniek & structuur van je website
  2. De content (o.a. zoekmachine vriendelijke teksten)
  3. Populairiteit /verwijzende links naar je website

Eerst maken we een grondige analyse van je website om te bepalen welke onderdelen het belangrijkst zijn en geoptimaliseerd moeten worden. Door ze te verbeteren maken we het zoekmachines makkelijker om je website te begrijpen. Elke pagina op je website wordt geoptimaliseerd voor de zoektermen waarop je doelgroep zoekt. Op die manier wordt je site bezocht door relevante bezoekers. Ze zijn op zoek naar jouw producten en diensten en kunnen niet om jouw bedrijf heen!

Website optimalisatie is een continu proces

Je website optimaliseren is een kwestie van meten en bijsturen, daarom gaan we uit van een traject van een jaar. Eerst doen we een nulmeting om te kijken waar je in de zoekresultaten staat en welke zoekwoorden interessant zijn. Vervolgens gaan we je site hierop optimaliseren. In totaal zijn we hiermee meestal zo’n 3 maanden kwijt. De basis van de optimalisatie staat nu, maar dat betekent niet dat we al klaar zijn. Ook na de eerste 3 maanden houden we continu vinger aan de pols en optimaliseren je website op detailniveau. Hiervoor gebruiken we SEO-meetsystemen en de statistieken van je website. We houden je op de hoogte van de resultaten door middel van heldere rapportages die je elke maand van ons krijgt.

Geïnteresseerd?

Wij optimaliseren je website al vanaf €450,- per maad. Vul het contactformulier in voor meer informatie.