Vragen? Bel 06 – 24 103 431  of mail naar hallo@in-sights.nl

Linkbuilding

Linkbuilding is een effectieve vorm van zoekmachine optimalisatie

Zoekmachines zien verwijzingen naar je site als een stem voor je website. Voorwaarde hiervoor is wel dat de verwijzende website ook qua thema aansluit bij die van jou. Dit maakt een link relevant en elke relevante link wordt door de zoekmachine gezien als een aanbeveling. Met meer relevante links wordt je website beter gewaardeerd en scoort hij beter in de zoekresultaten. En hoe beter je scoort, hoe meer business je krijgt vanuit de zoekmachines. Linkbuilding is een intensieve bezigheid, maar wel een bezigheid die goed en redelijk snel resultaten oplevert.

Inzicht en tijd

Voor effectieve linkbuilding heb je inzicht en tijd nodig, want linkbuilding is niet altijd even makkelijk en is vrij tijdsintensief. In-Sights neemt deze taak van je over, zodat je linkbuilding effectief en efficiënt wordt uitgevoerd. We zorgen ervoor dat je meer relevante verwijzingen naar je website krijgt waardoor de populariteit van je site toeneemt. Je komt hoger in de organische zoekresultaten terecht en krijgt daardoor meer gratis bezoekers.

Hands-on linkbuilding

Om links te verkrijgen doen we om te beginnen persoonlijke verzoeken aan eigenaren en beheerders van andere, relevante websites. Ook zetten we waardevolle content in als linkbait, aas om mensen te laten linken naar je website. Goede linkbuilding heeft ook op de lange termijn een positief effect op gratis zoekresultaten. Je website wordt goed gevonden terwijl je bespaart op online advertentiekosten.

Onze linkbuilding pakketten:

Basic

We zorgen ervoor dat op zoveel mogelijk verschillende locaties een gratis link geplaatst wordt. Basic linkbuilding is geschikt voor websites die nog geen of heel weinig inkomende links hebben. Geschikt voor nieuwe websites met PR lager dan 3.

Plus

Door middel van persoonlijke verzoeken gaan we links vergaren bij zoveel mogelijk relevante websites. We benaderen onder andere de belangrijkste websites uit jouw branche.

Pro

Wil je op specifieke zoektermen hoog scoren in de zoekresultaten? Dan richten we ons op een top 10 positie voor één of meer specifieke zoektermen.

 

Geïnteresseerd?

Wij bieden linkbuilding aan al vanaf €450,- per maand. Vul het contactformulier in voor meer informatie.