Vragen? Bel 06 – 24 103 431  of mail naar hallo@in-sights.nl

Landing pages

Landing page: slim nieuwe klanten scoren

Landing pages of landingspagina’s zijn een slimme manier om de vindbaarheid van je website te verhogen. Ze staan doorgaans op zich en hebben een duidelijk doel: bezoekers binnenhalen en converteren. De pagina’s zijn geoptimaliseerd voor specifieke zoektermen en helpen je bezoeker snel de gewenste actie uit te voeren. Hierbij kun je denken aan een aankoop, offerteaanvraag of bijvoorbeeld een inschrijving op een nieuwsbrief. Dankzij landing pages doe je nieuwe contacten en business op. Ook helpen de landing pages mee aan het vergroten van de vindbaarheid van je website.

Voordelen van landing pages

Landing pages zijn een goede manier om snel resultaat te boeken uit je online marketing campagne. We hebben een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet:

 • Je doelgroep vindt jou: tot wel 25% meer business!
 • Een duurzame marketinginvestering: online uitgaven groeien nog altijd
 • Betere vindbaarheid van je website
 • Je bespaart op marketingkosten
 • Betere naamsbekendheid en imago

Landing pages in de praktijk

In-Sights heeft een duidelijke werkwijze voor landing pages. Onze hands-on benadering van landing pages bestaat uit 6 stappen die er op gericht zijn om de pagina’s zo effectief mogelijk neer te zetten.

 1. Inventariseren van je doelgroep en doelstellingen
 2. Zoekwoordenonderzoek en -advies
 3. Content creeeren voor de landing pages (per zoekwoord)
 4. Ontwikkelen en plaatsen van de landing pages
 5. Dagelijks monitoren resultaten en optimaliseren van de landing pages
 6. Rapportage & evaluatie

Geïnteresseerd?

Wij bieden landing pages campagnes aan vanaf €250,- per maand. Vul het contactformulier in voor meer informatie. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw bedrijf.