Vragen? Bel 06 – 24 103 431  of mail naar hallo@in-sights.nl

Social Media

Speel jezelf in de kijker op social media

Allerlei mensen verbinden zich via sociale netwerken met elkaar, maar ook met bedrijven. Social media maken een directe conversatie met je doelgroep mogelijk. Op een makkelijke manier kom je in contact met klanten en potentiële klanten. Social media zijn met name geschikt om te werken aan je naamsbekendheid, merkbeleving en klantentrouw. Sales zijn veel minder aan de orde, maar goede dienstverlening leidt vaak natuurlijk ook tot meer sales.

Social media binnen je online marketing strategie

Door actief en waardevol gebruik te maken van social media, kun je leren van je klanten en je online marketing strategie beter aanpassen op hun de wensen en verwachtingen. Naast werken aan je branding en naamsbekendheid kun je ook adverteren op sociale netwerken. Je advertenties worden getoond aan gebruikers die aan jouw eisen voldoen. Je kunt campagnes dus heel specifiek inrichten en targeten op een doelgroep gebaseerd op leeftijd, geslacht, locatie of zelfs interesses.

Facebook: vind je doelgroep voordat ze jou vindt

Van alle social media is Facebook de populairste van dit moment. En dat is niet zo gek, want Facebook biedt veel mogelijkheden om jezelf te laten zien.  Een bedrijfspagina biedt ook steeds meer mogelijkheden om het gesprek aan te gaan met je doelgroep en informatie te delen. Daarnaast kun je zeer gericht adverteren op Facebook. Je target je advertenties op zo’n beetje alle mogelijke manieren: geografische locatie, leeftijd, geslacht en zelfs ook interesses. Extra naamsbekendheid en verkopen worden daarmee direct gestimuleerd.

LinkedIn: broedplaats van new business

Zakelijke contacten vindt je makkelijk op LinkedIn. Naast persoonlijke profielen zijn er bedrijfsprofielen. Door  je profiel te optimaliseren wordt je ook makkelijker gevonden door potentiele klanten. Op LinkedIn kan je jouw bedrijf extra onder de aandacht brengen. LinkedIn biedt de mogelijkheid om te adverteren voor jouw diensten, trainingen maar ook vacatures en evenementen. Ook zijn er diverse groepen die je kan volgen rondom een branche, thema of evenement. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en door actief deel te nemen aan discussies kan je jouw expertise laten zien. Hierdoor zal je sneller nieuwe contacten en klanten vinden.

Geïnteresseerd?

Wij houden je profielen springlevend en maken advertentiecampagnes al vanaf €149,- per maand. Vul het contactformulier in voor meer informatie.