Vragen? Bel 06 – 24 103 431  of mail naar hallo@in-sights.nl

Over ons

Ontstaan uit passie.

Online marketing is onze passie en vanuit die gedachte zijn we In-Sights gestart. Aan het roer van In-Sights staat Susanne van Mourik. Early adaptor van bijna alles waar een stekker aan zit. En eindeloos gefascineerd door nieuwe media en communicatie. In het ‘analoge tijdperk’ ontdekt ze de kracht van internet en sinds 2009 verbindt ze samen met een team van gedreven internetprofessionals, bedrijven en hun klanten met elkaar.

Klanten vinden via internet. We zijn er gek op!

Als ondernemer heb je klanten nodig en je klanten hebben jou nodig. Maar daarvoor moet je elkaar wel vinden. Internet is een uitstekende manier voor ondernemers en klanten om met elkaar in contact te komen én te blijven. In-Sights helpt je met je online marketing activiteiten: we adviseren en zetten een op maat gemaakte strategie voor je op. Zodat je nieuwe klanten vindt en zodat klanten jou ook kunnen vinden. Met de juiste strategie bereik je dankzij internet de doelen die je voor ogen hebt.

Hoe gaan we te werk?

Bij In-Sights hebben we een hands-on mentaliteit en houden we van online marketing. Hands-online marketing dus! We geloven in concrete actie en willen niet eindeloos blijven analyseren. Wij zetten online marketing in om jou als ondernemer verder te helpen, zodat internet een waardevolle aanvulling is voor je bedrijf. Met onze kennis, ervaring en een beetje Hollandse nuchterheid bepalen we waar je doelgroep zich bevindt en hoe we een match kunnen maken. Welke middelen we daarvoor nodig hebben verschilt natuurlijk per project. Een aantal mogelijke tools zijn zoekmachine optimalisatie,Google AdWords of social media [/outerOneThirdLast]

Onze passie inzetten voor jouw bedrijf?

Vanzelfsprekend zorgen we er dan voor dat de strategie authentiek is en bij je bedrijf en identiteit past. We nemen je het werk uit handen en halen als dat nodig is kennis in huis om jouw online marketing strategie te laten slagen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.