Vragen? Bel 06 – 24 103 431  of mail naar hallo@in-sights.nl

E-mail marketing

E-mail marketing voor ondernemers

Met e-mail marketing bereik je veel mensen tegen lage kosten. In plaats van prijzig reclamedrukwerk of direct mail is e-mail marketing kostenbesparend en goed meetbaar. Daarom is het een interessant middel om je doelgroep te bereiken.

De belangrijkste redenen om e-mail in te zetten in je online marketing strategie zijn:

  • Relaties met je klanten verbeteren
  • Zorgen voor herhaal aankopen
  • Nieuwe klanten werven

Data verzamelen en analyseren is een zeer belangrijk onderdeel van e-mail marketing. Hoeveel e-mails worden geopend, wanneer worden deze geopend en hoe vaak wordt er doorgeklikt naar je website? Door de data te gebruiken kan je de prestaties verbeteren en enigszins voorspellen. Een goede e-mail marketing strategie levert je meer omzet. En dat wil elke ondernemer toch?

Nieuwsbrieven

De e-mails die doorgaans het meeste resultaat opleveren zijn nieuwsbrieven. Door je doelgroep te informeren over de ontwikkelingen van jouw branche en je producten blijf je onder de aandacht. Vooral voor webshops is het dé manier om direct extra verkopen te realiseren. Een professionele nieuwsbrief verschijnt met een bepaalde regelmaat en is erg informatief. Door waardevolle content te delen blijven je klanten en geïnteresseerden bezig met jouw bedrijf. En daardoor bind je ze sneller en makkelijker. Ontvangers van je nieuwsbrief klikken door naar je website als je interessante inhoud biedt. Dat kan je zelfs herhaal aankopen opleveren.

Eenmalige mailings

Heb je een speciale of tijdelijke aanbieding? Ook dan is e-mail een zeer efficiënt instrument. Hierbij is het belangrijk dat je ontvangers niet het gevoel krijgen gespamd te worden. Het draait om de inhoud: het moet relevant en waardevol zijn. En je aanbieding natuurlijk onweerstaanbaar! Een goed opgezette eenmalige mailing zorgt voor een hoog rendement.

E-mail marketing platformen

Er zijn diverse platformen voor e-mail marketing op de markt. De meeste zijn zowel geschikt voor je wekelijkse nieuwsbrief als eenmalige mailings. Het belangrijkst is dat een e-mail marketing platform gedetailleerd inzicht geeft in de prestaties van de campagnes. Want alleen door te meten kun je je mailing optimaliseren en het uiteindelijke resultaat van je e-mail marketing strategie verbeteren. Daarnaast moet het platform ook gebruiksvriendelijk, veilig en betrouwbaar zijn. Wij werken alleen met hoogstaande en veelzijdige platformen en gebruiken daarvoor MailPlus en MailChimp.

Geïnteresseerd?

Een volledige e-mail marketing campagne verzorgen wij al vanaf €250,- per mailing. Vul het contactformulier in voor meer informatie.